clubteamdag

zaterdag 27 augustus 2022   |   10:00 - 14:00   |   Geen locatie ingevoerd

Beste allemaal

Zaterdag 27 augustus hebben we onze traditionele jaarlijks clubteamdag. Deze dag nemen we een voorschot op het komende jaar en ziet iedereen (spelers en ouders/ verzorgers) elkaar weer in een ontspannen setting. Doel is de afspraken en taakverdeling binnen het team duidelijk te hebben. 

We gaan ervan uit dat iedereen er is. Mocht je echt niet kunnen, dan graag even afmelden via [email protected]

Voor de kinderen (die verwachten we dus ook) is er een clinic tijdens de bijeenkomst. Martin Haak, een van onze hoofdtrainers verzorgt deze clinic. Hieronder nog even de tijden waarop je verwacht wordt. We hebben een kleine wisselpauze tussen de groepen gepland. 

We zijn als bestuur ontzettend blij en trots op onze vrijwilligers, maar we hebben nog wel wat handjes nodig in de verschillende commissies, een greep uit de behoefte;

-       Bestuur: 

*          Voorzitter, Joris Stopt per juni 2023. 10-14 uur per maand

*          secretaris, spin in het web van de club als het gaat om communicatie, tijdsinvestering 6 uur per maand.

-      Scheidsrechters commissie: Plannen van de verschillende fluitbeurten en natuurlijk regelen dat de B-jeugd zijn kaart kan halen

-     Ledenadministratie. Je bent goed in de communicatie. Je registreert nieuwe leden en heet ze welkom (via de mail) je communiceert met de TC over nieuwe leden. Als er maatwerk nodig is overleg je met het bestuur. Tijdsinvestering ± 2 uur per maand.

Als laatste nog een verzoek aan de teammanagers om de teamtassen mee te nemen zodat de kledingcommissie dit weer kan controleren en kan zorgen dat jullie als team er weer piekfijn bij staan in de eerste wedstrijd.

 Het schema:

10.00 - 11.00 uur Jongste jeugd

11.15 - 12.15 uur D-jeugd

12.15 - 13.15 uur C-jeugd

13.45 - 14.45 uur A- + B-jeugd

We hebben er in ieder geval veel zin in om het nieuwe seizoen te starten met jullie, tot zaterdag de 27e!

 Bestuur MHCE