Brandbrief

6-6

Brandbrief aan alle leden, ouders/verzorgers en belangstellenden van Mixed Hockeyclub Emmen (MHCE)

Beste leden, ouders/verzorgers en belangstellenden,

Op woensdag 22 mei heeft onze algemene ledenvergadering plaatsgevonden met slechts 18 belangstellenden. Tijdens deze vergadering heeft ons voltallige bestuur hun functies neergelegd, en tot onze spijt hebben zich geen nieuwe kandidaten aangemeld.

Belang van een nieuw bestuur:

Het voortbestaan van MHCE hangt af van een dagelijks bestuur. Zonder een actief bestuur kunnen wij niet verder en kunnen we het nieuwe seizoen 2024/2025 niet starten. We hebben dringend behoefte aan een nieuwe voorzitter, secretaris en penningmeester.   

Dringende oproep aan jou:

We roepen jou op om een van deze essentiƫle functies in het dagelijks bestuur op je te nemen of een gedeelte. Zonder jouw inzet kunnen we het nieuwe seizoen niet starten. Mocht je interesse hebben of meer willen weten, neem dan contact op met Harm Jan van Duyn, onze commissieleden of een van de ondergetekenden.

Bijeenkomst woensdag 26 juni:

Om samen over de toekomst van onze club te praten organiseren wij 26 juni een speciale bijeenkomst. Wij nodigen ouders, leden, onze bestaande vrijwilligers uit, inclusief de bestuursleden die hun functies hebben neergelegd. Dit is een kans om samen na te denken over een nieuwe manier van organiseren die beter past bij deze tijd. Misschien kunnen we bepaalde functies opsplitsen zodat deze minder tijd kosten. We willen graag van ouders en leden horen welke taken zij wel zouden willen en kunnen doen. Samen kunnen we bespreken hoe we de taken kunnen verdelen, rouleren om gezamenlijk als vrijwilligers de schouders eronder zetten. Het doel is om de club draaiende te houden, ervoor te zorgen dat onze kinderen plezier blijven beleven aan het hockeyen en dat het nieuwe seizoen kan starten. Deze avond staat onder leiding van Harm-Jan van Duyn hij is oud voorzitter en heeft veel ervaring in nieuwe organisatiestructuren. Wil je meer informatie of wil je iets voor bespreken bel Harm-Jan mob. 0618659486.  

Graag wijzen wij erop dat de basis van onze vereniging goed is, de velden liggen er als nieuw bij, onze financiƫn zijn gezond, veel sponsorinkomsten, diverse commissies draaien goed.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat MHCE een bloeiende, gezellige en actieve vereniging blijft, waar vele handen de bestuurfuncties makkelijker maken. 

Alvast hartelijk dank voor jouw inzet en betrokkenheid en wij zien iedereen graag 26 juni.

Over deze avond krijgt u later meer informatie.

Met sportieve groet,

Diana, Emmeke, Angela, Alwin, Martin, Kim, Albert, Joke, Harm-Jan, Dennet, Jilke, Monique, Lothar, Rick, Oeds, Johanna, Judith, Floor

 
6-6-2024 Algemeen Bijlage