trainingsschema zaal en teamindeling

Trainingsschema zaal en teamindeling

Maandag 29 november gaat er een nieuw trainingsschema in! Alle junioren en senioren trainen dan 1 x op het veld en 1 x in de zaal. Woensdag 1 december is de eerste zaal training in de sporthal Bargeres. Kijk goed naar het trainingsschema, er zitten wat wijzigingen in tov het veld trainingsschema!

De jongste jeugd traint alleen in de zaal!

In de kerstvakantie en de krokusvakantie zijn er geen trainingen. Vrijdag 24 December zijn er ook geen trainingen. De laatste zaal training is Vrijdag 18 februari.

We wensen iedereen veel succes in de zaal. We hopen dat, ondanks corona, alles door zal gaan. Tot nu toe mogen er nog geen ouders kijken bij de trainingen en de wedstrijden. Hopelijk komt daar spoedig verandering in.

We zijn aan het kijken of we de wedstrijden kunnen streamen. Martin heeft al het een en ander uitgezocht. Is er iemand die het leuk vind om hierbij te helpen?

Graag een mail naar [email protected].

Bij vragen kun je ons altijd mailen naar bovenstaand mail adres.

Namens de TC

Angela van duyn