Routebeschrijving

De hockeyclub bevindt zich op het sportpark Meerdijk, Ullevi 36, 7825 SE te Emmen. Het telefoonnummer van het clubhuis is: 0591 - 626732. E-mailadres van de secretaris is: [email protected].

(Het adres van de MHCE staat nog niet in alle navigatiesystemen, Google Maps geeft met Ullevi 36, Emmen aan waar de hockeyclub te vinden is op het sportpark Meerdijk).

Vanaf Drachten: Frieslandroute, bij afslag Hoogeveen/Coevorden/Zwolle rechtsaf. N34, volgende afslag is Emmen-zuid/Industrieterreinen.

Vanaf Groningen: afslag Emmen Zuid/Industrieterreinen (dus niet Emmen-Noord!). Na afslag linksaf Emmen-Zuid/Industrieterreinen.

Vanaf Coevorden/Hoogeveen: bij afslag Emmen-Zuid/Industrieterreinen rechtsaf richting Emmen-Zuid/Industrieterreinen.

U bevindt zich nu op de Rondweg.
Bij het 4e stoplicht op de rondweg (ongeveer 8 km) rijdt rechtaf richting het FC Emmen stadion. Bij de rontonde de 2e afslag nemen naar het stadion. Vervolgens voor het stadion langs en rechts afslaan. Weg naar links volgen, onder de sponsorpoort van FC Emmen door.
Na ca. 300 m rechts de parkeerplaats op. De doorgang naar over wielerbaan naar de hockeyvelden is rechts in de hoek van de parkeerplaats. Als u door het hek de wielerbaan oversteekt, loopt u rechtdoor naar de hockeyvelden.